Wat doet een social media bureau?

2023-03-22
Your Business Online

Social media zijn haast niet meer weg te denken uit de customer journey en contentstrategie van ieder bedrijf. Elke doelgroep maakt er namelijk gebruik van. Van jong tot oud, voor elk publiek bestaat een geschikte social media strategie. Die strategische aanpak is enorm belangrijk. Want ondanks het nog altijd groeiende aantal gebruikers, maken de algoritmes het steeds moeilijker om jouw publiek ook écht te bereiken via de social channels. Dat is waar wij als social media bureau om de hoek komen kijken.

Bij Your Business Online werken we altijd met een doelgericht plan inclusief KPI’s die aansluiten op de marketingdoelstellingen en/of businessdoelstellingen van jouw bedrijf. Alleen zo kunnen we ook monitoren én meten welke impact social media hebben in je marketingmix. Geen loze beloftes, maar harde cijfers. Wij verklaren iedere ‘step of the way’ aan de hand van data die onderbouwd kan worden.

Als specialist in social media marketing zijn wij op diverse kanalen inzetbaar. Denk hierbij aan de klassiekers zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. Maar ook de (relatieve) nieuwkomers Snapchat, TikTok en Pinterest. Deze kanalen kennen geen geheimen voor ons als social media bureau. We weten welke social content werkt voor jouw doelgroepen en hoe je die het beste inzet en/of promoot. Zowel Business to Consumer als Business to Business. 

Met een team van 15 specialisten vanuit ons kantoor op Breda International Airport, zorgen we als partner van Facebook en LinkedIn ervoor dat onze kennis altijd actueel is. De ontwikkelingen gaan immers razendsnel. Van het genereren van bestellingen, creëren en opmaken van content zoals Instagram Reels, tot het werven van nieuw personeel: je kunt jouw social media management met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Heb je naar aanleiding van deze informatie vragen over onze service? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Er zitten namelijk 15 enthousiaste collega’s voor je klaar die staan te trappelen om met je mee te denken en jouw bedrijf tot een succes te maken.