PVC Vloer Kopen - Verschillende PVC Vloer Types

2023-07-20
Marinus

Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer voor je huis of kantoor, overweeg dan eens om een PVC vloer te kopen. PVC (polyvinylchloride) vloeren zijn de laatste jaren enorm populair geworden vanwege hun vele voordelen en duurzaamheid. Of je nu een moderne, klassieke of industriële uitstraling wilt creëren, er is altijd een PVC vloer die bij jouw stijl en behoeften past.

Er zijn verschillende PVC vloer types beschikbaar, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. Zo heb je klik-PVC vloeren, ook wel bekend als PVC laminaat, die gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden zonder lijm. Deze vloeren zijn perfect voor doe-het-zelf projecten en kunnen eenvoudig worden verwijderd en hergebruikt. Klik-PVC vloeren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, waardoor je eindeloos kunt variëren en combineren.

Een andere populaire keuze zijn de plak-PVC vloeren. Deze vloeren zijn voorzien van een zelfklevende laag aan de onderkant, waardoor ze direct op een egale en schone ondervloer kunnen worden aangebracht. Plak-PVC vloeren bieden een strakke afwerking en zijn zeer geschikt voor ruimtes waar veel gelopen wordt, zoals de hal of keuken. Daarnaast zijn er ook PVC vloeren die geschikt zijn voor intensief commercieel gebruik, zoals in winkels of kantoren.

Naast klik-PVC en plak-PVC zijn er nog meer PVC vloer types waaruit je kunt kiezen. Zo zijn er PVC vloeren met een houtlook, die de warmte en uitstraling van echt hout nabootsen, maar alle voordelen van PVC hebben. Deze vloeren zijn ideaal voor liefhebbers van een klassieke of landelijke stijl. Daarnaast zijn er ook PVC vloeren met een tegelstructuur, die perfect passen bij een moderne, strakke inrichting. Deze vloeren zijn vaak niet te onderscheiden van echte tegels.

Of je nu op zoek bent naar een PVC vloer voor je slaapkamer, woonkamer, keuken of kantoorruimte, er is altijd een type dat aan jouw wensen voldoet. PVC vloeren zijn niet alleen gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, ze zijn ook geluiddempend, comfortabel om op te lopen en geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast zijn ze slijtvast, duurzaam en bestand tegen krassen en vlekken. Met een PVC vloer haal je dus een vloer in huis waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Wil je een PVC vloer kopen, maar weet je niet welk type het beste bij jouw interieur past? Laat je dan adviseren door een specialist. Zij kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze en informeren je over de verschillende PVC vloer types die beschikbaar zijn. Met een PVC vloer creëer je niet alleen een stijlvolle en moderne uitstraling, maar profiteer je ook van de vele voordelen die deze vloeren te bieden hebben.