Operational Lease en Zakelijk Leasen bij Fleximo

2024-04-15
Sander T

Wat is Operational lease?

Operational lease is een methode van autofinanciering waarbij de leasemaatschappij eigenaar blijft van het geleasde activum. Het is voor vele ondernemers de oplossing om kostenefficiënt en zonder financiële risico's het wagenpark te beheren. Deze leasevorm inclusief alle bijkomende kosten als wegenbelasting, verzekering en onderhoud. Bij operational lease wordt de auto na de leaseperiode weer ingeleverd bij de leasemaatschappij, zonder dat de ondernemer zich zorgen hoeft te maken over de restwaarde of de verkoop van de auto.

Zakelijk Leasen bij Fleximo

Als het gaat om operational lease, is Fleximo de aangewezen partner voor uw onderneming. Met jarenlange expertise op het gebied van zakelijk leasen, biedt Fleximo op maat gemaakte oplossingen die passen bij de mobiliteitsbehoeften van uw bedrijf. Of het nu gaat om een eenmanszaak, een midden- of kleinbedrijf of een internationale onderneming, Fleximo heeft leaseplannen die ontworpen zijn om aan de specifieke eisen en wensen van elke organisatie te voldoen.

Voordelen van Operational lease

Het grootste voordeel van operational lease is dat het u als ondernemer een hoop zorgen uit handen neemt. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte autokosten, want deze zijn allemaal inbegrepen in het vaste maandelijkse leasebedrag. Bovendien zijn er geen grote investeringen nodig, wat betekent dat het werkkapitaal van de onderneming niet wordt aangetast. Het resultaat is volledige financiële controle en voorspelbaarheid. Een ander voordeel is dat de onderneming altijd toegang heeft tot de nieuwste modellen auto's, zonder zich zorgen te hoeven maken over de afschrijving.

Waarom Zakelijk Leasen bij Fleximo?

Zakelijk leasen bij Fleximo biedt vele voordelen. Ten eerste hecht Fleximo veel waarde aan persoonlijke service en aandacht. Vanaf het eerste contactmoment staat de klant centraal en krijgt men een vast aanspreekpunt toegewezen. Daarnaast biedt Fleximo flexibele leaseplannen die kunnen worden aangepast aan veranderende bedrijfsbehoeften. Tot slot, maar zeker niet minder belangrijk, zorgt zakelijk leasen bij Fleximo voor kostenbesparing. Door de jarenlange ervaring en uitgebreide marktkennis van Fleximo, profiteert u als klant van de beste lease deals met zeer concurrerende tarieven.