Suitsuit: een trendsetter in tassen en koffers

2022-10-18
Taska

Het avontuur opzoeken is iets waar veel mensen een zwak voor hebben. Sommigen nemen in hun wilde tijd zelfs een half jaar of langer vrij om lekker door Europa of Azië te trekken. Anderen houden het dan liever weer bij wat meer ontspannen vakanties; zorgeloos naar de zon of juist doorgewinterd de sneeuw tegemoet met de ski's of het snowboard. En hoe verschillend we ook kunnen zijn in onze voorkeuren, we hebben allemaal wel een dingetje gemeen... Altijd gezeur met die koffers!

Ken je dat? Je krijgt al je kleren en spullen maar net erin, gaat misschien nog even op de koffer zitten en sjort en sleurt wanhopig aan de rits alsof je een of ander alles opslorpend zwart gat in de ruimte wil afsluiten. En dan yes! Eindelijk is hij dicht! Alleen weegt hij nu weer een derde kilo te veel... Het kan frustreren.
En wat mij daarnaast opvalt, is dat die onmogelijke koffers vaak niet eens zo heel aantrekkelijk zijn. Nu is er sinds een tijd wel een opmars en krijgt deze tak in de designwereld steeds meer aandacht. Voornamelijk dankzij de vrouwelijke consument, wist je dat? De mannenwereld heeft schijnbaar een wat simpele, logge smaak als het gaat om koffers en tassen. Dit heeft dan ook tot voorheen de markt bepaald.

Dat is goed nieuws, vind je niet? Zo komt er eindelijk wat leven en kleur in. Een echte trendsetter hierin zijn de tassen en koffers van Suitsuit. Dit merk heeft een duidelijk doel voor ogen: Op avontuurlijke wijze de tassen- en kofferwereld doen sprankelen met frissere en dynamischere designs. Je ziet meteen dat de ontwerpen jong en speels zijn, maar wel met een bescheiden elegante toets. Wat erg leuk is aan Suitsuit, is dat je er zowel vintage modellen terugvindt, als moderne met bijvoorbeeld een opgewekte pastelkleur. En als je bijvoorbeeld kijkt naar de leisure bags, of de rugzakken zelfs, ben je helemaal verkocht aan de schattige en de zelfverzekerde retro looks. Een stevige, handige koffer in het espresso zwart, of juist teder in het kersenrood laten je al helemaal wegdromen over hoe je in stijl naar de check-in paradeert. Met een leuk Suitsuit crossbody rugzakje, die een flesje water en andere kleine dingetjes voor je bewaart, ben je helemaal klaar voor de reis!

De Suitsuit tassen zijn ook zeker aan te raden voor het dagelijkse leven. Je kan ze heel gemakkelijk dragen naar school of naar werk. Weet jij al welke Suitsuit koffer of tas jij gaat veroveren?