Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Voorwaarden

Aansprakelijkheid

Deze website wordt u aangeboden door Belbios.nl. Aan betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op onze websites besteden wij de grootst mogelijke zorg. Belbios.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via het internet, zoals storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie of diensten door ons of door u aan ons middels een website van ons of anderszins langs elektronische weg. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, adviezen of ideeën verstrekt door of namens Belbios.nl Belbios.nl kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud van websites waarnaar of waarvan met een link wordt verwezen.

Reserveervoorwaarden

Het doel van Belbios.nl is om je bioscoopervaring zo veilig, gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Het reserveringbeleid is gericht op het vereenvoudigen en versnellen van het reserveringsproces.

Reserveermogelijkheden
Er zijn drie verschillende manieren om je reservering te maken, zie uitleg

Programmering
Belbios.nl staat live in verbinding met de bioscopen. De bioscoop geeft haar programmering door aan Belbios.nl die de gegevens van alle bioscopen vertaalt naar de nationale bioscoopagenda. Belbios.nl kan op geen enkele wijze verantwoordelijk gesteld worden voor een onjuiste programmering. Bij een geconstateerde fout in de programmering nemen wij uiteraard wel contact op met de betreffende bioscoop. Een fout geconstateerd, laat het ons weten via het contactformulier.

Gemaakte reservering verzetten of annuleren?
Gereserveerde tickets kunnen tot 30 minuten (afhankelijk van de bioscoop) voor aanvang film aan de kassa van de bioscoop worden opgehaald. Haal je de tickets niet tijdig op, dan komt je reservering automatisch te vervallen. Wil je een reservering wijzigen, maak dan een nieuwe reservering.

Online reservering
Door een reservering te doen op Belbios.nl ga je akkoord met de reserveringsvoorwaarden. Gemaakte reserveringen zijn definitief en kunnen derhalve niet worden geannuleerd. De gemaakte reserveringskosten kunnen niet worden verhaald op Belbios.nl U kunt in dit geval het beste een nieuwe reservering maken.

Belbios.nl reserveerlijnen
De Belbios.nl reserveerlijnen staan live in verbinding met de bioscopen. Het kan voorkomen dat de voorstelling is uitverkocht of dat er een storing betreft in de communicatielijn naar de bioscoop, waardoor je tijdelijk geen reservering kunt maken. Belbios.nl heeft hier geen invloed op en kan derhalve niet verantwoordelijk gesteld worden. De gemaakte reserveringskosten kunnen niet worden verhaald op Belbios.nl U kunt in dit geval het later nog eens proberen.

Verkoopvoorwaarden

Het doel van Belbios.nl is om je bioscoopervaring zo veilig, gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Het aankoopbeleid is ontworpen om je te voorzien van de informatie die je nodig hebt voor een vlotte aankooptransactie van je tickets.

Betaalmogelijkheden
Belbios.nl accepteert betalingen via iDEAL (ABN-AMRO, Fortis, ING, Rabobank, SNS Bank, Triodos Bank en Friesland bank). Beschik je niet over iDeal? Reserveer dan via SMS of telefoon.
Belangrijk! Belbios.nl is beveiligd waardoor misbruik van je gegevens wordt voorkomen (zie Beveiligingsmaatregelen).

Prijzen en Beschikbaarheid
Belbios.nl bepaalt geen verkoopprijzen, bioscooptijden en heeft geen controle op de beschikbaarheid van bioscoopkaarten. De bioscoop bepaalt zelf de prijs van een bioscoopticket waardoor de hoogte kan variëren. Bij een aankoop via iDEAL zijn de transactiekosten 80 eurocent per ticket.

Programmering
Belbios.nl staat live in verbinding met de bioscopen. De bioscoop geeft haar programmering door aan Belbios.nl waarna deze de gegevens van alle bioscopen vertaalt naar de nationale bioscoopagenda. Belbios.nl kan op geen enkele wijze verantwoordelijk gesteld worden voor een onjuiste programmering. Bij een geconstateerde fout in de programmering nemen wij uiteraard wel contact op met de betreffende bioscoop. Een fout geconstateerd, laat het ons weten via het contactformulier.

Aankopen
Door een aankoop te doen op Belbios.nl ga je ermee akkoord dat alle aankopen inclusief transactiekosten bindend zijn en niet door Belbios.nl ongedaan kunnen worden gemaakt. Restituties door Belbios.nl zijn alleen mogelijk in het geval van een aantoonbare technische storing bij Belbios.nl.

Neem je email en/of ticket mee naar de bioscoop om toegang te krijgen tot de voorstelling.

Beschadigde tickets
Controleer voordat je de aankoop bevestigt altijd goed of je de juiste tickets hebt geselecteerd. Eenmaal verkochte tickets kunnen niet worden teruggenomen of omgeruild. Indien het ticket niet scanbaar is, kan het barcodenummer zoals op het ticket vermeld handmatig aan de kassa worden verwerkt. Een barcodenummer is uniek en kan slechts eenmaal worden gebruikt.

Beveiligingsmaatregelen
Belbios.nl is beveiligd door middel van SSL (Secure socket layer) technologie. Alle betalingsgegevens worden versleuteld en beveiligd tegen misbruik. De beschikbaar gestelde betaalmethoden zijn door de banken goedgekeurd (zie betaalmogelijkheden).

Ticketbevestiging
Je ontvangt als integraal onderdeel van de ticketing transactie met Belbios.nl een email ter bevestiging met daarin een uniek barcodenummer dat toegang geeft tot de voorstelling van de bioscoop.

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//