Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Belbios iPhone App

iPhone - Belbios De Belbios iPhone applicatie maakt het mogelijk eenvoudig bioscoopkaartjes te reserveren en de agenda te bekijken! De Belbios applicatie is compleet gericht op de filmliefhebber. Zoek uit waar en wanneer de film draait die jij wilt zien of laat de app zoeken naar bioscopen bij jou in de buurt. Wat kan je allemaal met Belbios?
  • Met één druk op de knop een reservering maken
  • Actuele filmtijden bekijken
  • Filmtrailers
  • Top 5 films
  • Het laatste filmnieuws
  • Ruim 190 bioscopen in Nederland

Hoe werkt Belbios? Belbios geeft informatie over waar en wanneer welke film draait. Bekijk films die nu in de bioscoop draaien, de premières en de verwachtte films. Heb je nog geen idee welke film je wilt zien? In de Top 5 zie je welke films het meest bekeken worden door de Belbiosgebruiker. Kies de film die je wilt zien en plaats met één druk op de knop jouw reservering. Je kunt ook het aanbod van Bioscopen in de stad waar je op dat moment bent bekijken. Heb jij een favoriete bioscoop, voeg deze dan toe aan je favorietenlijst zodat je altijd snel een overzicht hebt van de films die in jouw bioscoop draaien. Bekijk trailers van alle films die in de Belbios applicatie aanwezig zijn. Druk bij filminformatie op de filmtrailerknop of ga naar de speciale Trailers optie om er een te bekijken. Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste filmnieuws? Met Filmnieuws lees je het meest recente nieuws achter de schermen. Met Belbios ben je altijd en als eerste op de hoogte van alles wat er speelt in de filmwereld.

iPhone - Belbios

Bioscopen in de buurt
In de kaart kun je gemakkelijk zien welke bioscopen er bij jou in de buurt zijn.

iPhone - Belbios

Films
Met het Films overzicht zie je alle films die er in de bioscoop draaien, welke films in premiere gaan en films die verwacht worden.

iPhone - Belbios

Filminformatie
Bekijk de trailer, lees de synopsis en reserveer.

iPhone - Belbios

Reserveren
Kies de voorstellingstijd en maak een reservering. Met een druk op de knop heb je een reservering gemaakt.

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//