Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Tara Strong

Tara Lynn Charendoff-Strong is een Canadese actrice en zangeres. Ze is bekend door haar stem in animatiefilms, op televisie en in computerspellen.

De meest bekende stemrollen van haar in tekenfilmseries zijn die van Bubbles in ‘The Powerpuff Girls’ en van Timmy Turner in ‘The Fairly Odd Parents’. Daarnaast leent ze haar stem uit voor de nagesynchroniseerde versie van de Japanse films ‘Princess Mononoke’ en ‘Spirited Away’ en het computerspel ‘Final Fantasy X’.

Daarnaast heeft ze ook haar sporen als actrice verdiend. Ze speelt in enkele televisiefilms die gerelateerd zijn aan de televisieserie ‘Sabrina, the Teenage Witch’ en heeft in 1995 een bijrol in de film ‘National Lampoon´s Senior Trip’.


Informatie

Geboortedatum:12 februari 1973
Geboorteland:Ontario, Canada

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//