Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Rifka Lodeizen

Rifka Lodeizen

Rifka Lodeizen is een Nederlandse actrice. Op 17-jarige leeftijd toerde ze een half jaar met een theaterproductie door Nederland.

Na het behalen van haar VWO-diploma heeft Rifka volgt ze een voorbereidend jaar voor de studie geneeskunde. Uiteindelijk gaat ze Nederlands studeren. Daarnaast blijft ze acteerwerk doen. De liefde voor het acteervak blijkt zo groot dat ze stopt met haar studie en in 1995 begint met een acteeropleiding bij acteerstudio De Trap in Amsterdam.

Haar eerste belangrijke rol speelt ze in 'Hufters en hofdames' (1997). Regisseur Eddy Terstall ontdekt Rifka Lodeizen als ze in Café Wildschut op het Roelof Hartplein in Amsterdam-Zuid werkt. Vervolgens speelt ze rollen in verschillende films, waaronder 'Babylon' (1998) en 'Flirt' (2005). Voor haar rol in 'Simon' (2004) wordt ze genomineerd voor een Gouden Kalf. In 2009 is ze te zien in de films 'Tiramisu' en 'Kan door huid heen'.


Informatie

Geboortedatum:16 oktober 1972
Geboorteland:Nederland

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Pathé0900-1458 (€0,80 p/m)
Belbios0900-9363 (€0,70 p/m)

Daarnaast kun je tickets kopen. Dit kan uitsluitend via
de Pathé website of de Pathé Mobiel App.
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//