Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Raz B

Raz-B, De’Mario Monte Thornton wordt geboren op 13 juni 1985. Hij is een Amerikaanse zanger en acteur. Raz-B heeft zijn bekendheid het meest te danken aan het feit dat hij een deel uitmaakt van de R&B jongens band B2K. Hij krijgt de bijnaam Raz-B door zijn ‘raspy’ (krakende) stem.

Hij wordt geboren in Cleveland, Ohio. Sinds zijn jonge tienerjaren zit hij al bij B2K. Hij is van Afro-Amerikaanse afkomst. Chris Stokes is zijn neef en tevens manager. Raz-B heeft een zus genaamd Storm en een broer Ricky. Ricky rapt op een onafhankelijk label.

Het uitbrengen van het album ‘Pandemonium!’ en een daaropvolgende tour waarmee B2K het jaar eindigt, wat tevens werd afgesloten met het uitbrengen van de groep hun eerste film: ‘You got served’, is een hoogtepunt in de loopbaan van Raz-B. Hij brengt met B2K in totaal zes albums uit en maakt tien singels.

Raz-B is van plan verder te gaan in de muziekindustrie. Een puntje dat hij op zijn agenda heeft staan is om een compilatie opneem project uit te brengen, dat positieve berichten gaat vervoeren.‘’Het zal families dichter bij elkaar brengen’’, aldus Raz-B. Ook wil hij een gospel LP uit brengen (maart 2004).

In mei 2007 brengt hij zijn eerste debuut singel uit genaamd ‘Fire’. In de toekomst wil Raz zijn autobiografie uitbrengen.

Op 24 december 2007 plaats iemand video’s op YouTube en verschillende internet sites waarop Raz-B te zien is in een discussie. Hierin beweert hij verkracht en seksueel misbruikt te zijn door zijn ex-manager, Chris Stokes. Chris zou ook de andere B2K-leden hebben gebruikt. In de video’s beweert Raz-B tevens dat er verschillende omgangen waren met de leden van de band IMx. Chris Stokes ontkent alles. Op 26 december 2007, wordt een derde deel van de beschuldigingen vrijgegeven. Thomtorn maakt publiekelijk excuses voor de valse beschuldigingen naar Chris Stokes en Marques Houston.


Informatie

Geboortedatum:13 juni 1985
Geboorteland:de Verenigde Staten

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//