Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Pierce Brosnan

Pierce Brosnan is een Iers acteur en producent. Hij is het bekendst geworden door zijn rol als James Bond in vier films: "GoldenEye", "Tomorrow Never Dies", "The World Is Not Enough", en "Die Another Day". Er wordt gezegd dat hij de Bond-legende nieuw leven in heeft geblazen na de commercieel gezien onsuccesvolle films met Timothy Dalton.

Pierce Brosnan verhuisde al op jonge leeftijd van zijn geboorteplaats Navan in county Meath in Ierland naar Engeland, en, zo gaat het verhaal, besloot acteur te worden nadat hij zijn eerste film, de James Bond film "Goldfinger", zag. In het midden van de tachtiger jaren werd hij een ster in de VS nadat hij de titelrol vertolkte in de NBC televisie detectiveserie "Remington Steele".

Hij kreeg de rol van James Bond aangeboden toen Roger Moore de rol verliet, maar door het contract dat hij had voor "Remington Steele" kon hij dit niet oppakken, en kreeg Timothy Dalton de rol.

In juli 2003 werd aangekondigt dat hij een koninklijke onderscheiding (OBE) kreeg van koningin Elizabeth II voor "buitengewone contributie aan de Britse filmindustrie".

Na zijn 4 James Bond films heeft Brosnan in een aantal films gespeeld waaronder 'The Thomas Crown Affair 2', deze films waren geen bijzonder groot succes.


Informatie

Geboortedatum:16 mei 1953
Geboorteland:Ierland

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//