Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Michelle Rodriguez

Mayte Michelle Rodriguez komt op 12 juli 1978 voor het eerst kennis maken met deze wereld en dat doet ze in Texas. Michelle heeft zowel Puertoricaans als Domenicaans bloed en dat maakt haar een hele mooie meid. Haar vader zit in het leger en daarom moet de familie Rodriguez vaak verhuizen. Michelle heeft voor haar elfde levensjaar al op de Dominicaanse Republiek en in Puerto Rico gewoond. Daarna verhuist de familie terug naar de VS, naar New Jersey. Michelle weet al op heel jonge leeftijd wat ze wil worden: ster. Ze weet alleen nog niet zo goed hoe ze dat gaat worden. Dus eerst toch maar naar school. Dat ze dat niet zo heel erg leuk vindt, blijkt wel uit het feit dat ze voor haar zeventiende al van zes scholen is afgegooid. Ze geeft zich op als figurante voor de films 'Summer of Sam' en 'Cradle Will Rock' om zo een stukje dichter bij haar droom te komen.

Als Michelle een advertentie ziet staan voor een auditie voor de vrouwelijke hoofdrol in de film 'Girlfight', hoeft ze niet lang na te denken. Ze gaat ervoor! Michelle is dan twintig en het is haar eerste professionele auditie. Die verloopt allesbehalve soepel. Ze komt uren te laat en zet vervolgens zo'n grote bek op dat de producers bijna van verbazing van hun stoel vallen. Normaal gesproken heb je het dan behoorlijk verpest, maar gezien het karakter voor de film (een agressieve, stoere meid) komt dit Michelle nu goed van pas en ze verslaat, alhoewel ze niet over de vereiste bokservaring bezit, de 350 andere meiden die auditie komen doen. 'Girlfight' is in 2000 een feit en Michelle speelt zichzelf gelijk goed in de kijker met de rol.

Het beginnersgeluk laat Michelle niet in de steek. Haar tweede auditie levert haar een rol op in de hype-film 'The Fast and The Furious' (2001). Weer ontbreekt het Michelle aan de benodigde ervaring, in dit geval rijervaring, maar ze doet de auditie zo overtuigend dat ze nog even snel haar rijbewijs mag halen. Michelle weet haar rebelsheid om te zetten in haar rollen en dat maakt haar zeer succesvol. Wat te denken van de stoere rollen in 'Resident Evil' (2002), 'Blue Crush' (2002), 'Anger Management' (2003) en 'Swat' (2003)?

Privé weet ze opschudding te veroorzaken door de vermeende relatie die zij met collega Vin Diesel zou hebben en de aanklacht die een huisgenote tegen haar indient wegens geweldpleging. Hollywood gaat nog een zware kluif krijgen aan deze dame!


Informatie

Geboortedatum:12 juli 1978
Geboorteland:Verenigde Staten

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//