Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Michael Ironside

Frederick Reginald Ironside is geboren in 1950 in Toronto, Ontario, Canada. Als tiener was hij al geïnteresseerd in schrijven, op zijn vijftiende schreef hij het stuk ‘The Shelter’ dat een prijs won op een universiteiten wedstrijd. Het prijzengeld gebruikte hij om zijn toneelstuk te laten produceren.

Ironside volgde een studie aan The Ontario College of Art, en nam acteerlessen. In de jaren zeventig acteerde hij in zijn eerste film, hij kreeg veel lof door zijn rol als psychopaat in de film ‘Scanners’. Later volgde meer rollen in films als ‘Top Gun’ en ‘Extreme Prejudice’.

Wij kennen hem vooral door de films ‘Free Willy’ en ‘The Next Karate Kid’. Hij heeft ook veel gastrollen gespeeld in tv-series als ‘Smallville’ en ‘ER’.


Informatie

Geboortedatum:12 februari 1950
Geboorteland:Canada

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//