Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Megan Fox

In 2007 brak de prachtige brunette Megan Fox wereldwijd door met haar hoofdrol in de zomerfilm 'Transformers', waarin ze de vriendin van Shia LeBeoufs personage Sam Witwicky speelt. Deze blokbusterrol kwam niet zomaar uit de lucht vallen. De jonge actrice begon op 5-jarige leeftijd al met acteer- en danslessen. Voordat ze begon met acteren was ze al vanaf 13-jarige leeftijd model. Naast het acteren is Fox ook nu nog steeds actief als model. Daarnaast had ze al wat ervaring opgedaan in de filmbusiness.

In 2001 maakte ze haar filmdebuut in 'Holiday in the Sun', waar ook de tweeling Mary-Kate en Ashley Olsen in spelen. Daarna kreeg ze gastrollen in de series 'What I Like About You', Two and a Half Man' en 'The Help'. In 2004 speelde ze samen met Lindsay Lohan een hoofdrol in de film 'Confessions of a Teenage Drama Queen'. Van 2004 tot en met 2006 was ze regelmatig te zien in de komedieserie 'Hope & Faith'.

In juni 2007 van datzelfde jaar werd ze gecast voor de film How to Lose Friends & Alienate People.


Informatie

Geboortedatum:16 mei 1986
Geboorteland:Amerika

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//