Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Lauren Graham

Ze werd geboren op 16 mei 1967 op Honolulu, Hawaii. Ze groeide op in Northern Virginia, en ze ging naar Barnard College in New York, waar haar hoofdvak Engels was.

Lauren kwam aan in Los Angeles in 1995. Ze had al snel een rol als Shelly in de serie "Caroline in the City". (niet uitgezonden in Nederland) Ze heeft ook in "News Radio" en "Law & Order" gespeeld. Ze heeft gastrollen gespeeld in "Seinfeld" en "Third Rock From the Sun". Ze heeft in het drama "One True Thing" gespeeld, en ze zou Keanu Reeve's vriendin spelen in de film "Sweet November". (die rol werd later gespeeld door Charlize Theron).

Graham is het meest bekend als Lorelai Gilmore in de televisieserie 'Gilmore Girls'. Deze serie is voor het eerst uitgezonden op 5 oktober 2000, en is in 2007 definitief gestopt. Na deze serie heeft ze ook nog in de komediefilm 'Evan Almighty' gespeeld.


Informatie

Geboortedatum:16 mei 1967
Geboorteland:de Verenigde Staten

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//