Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Josh Brolin

Josh is de zoon van de eveneens beroemde acteur James Brolin. Als tiener speelde hij een hoofdrol in de film “The Goonies”. In plaats van door te gaan met zijn carrière als speelfilmacteur ging hij voornamelijk tv-werk doen. Zo speelde hij een vaste rol in de tv-serie “The Young Riders”. Inmiddels volwassen ging hij vanaf medio jaren negentig weer in films spelen.

Hij heeft van 1999 tot en met 2001 een relatie gehad met Minnie Driver, en is in 2001 nog een tijdje verloofd geweest met haar. Inmiddels zoekt hij zijn vrouwen wat meer op leeftijd aangezien hij sinds 2004 samen is met Diane Lane, die drie jaar ouder is dan hijzelf.

Vanaf 2007 gaat het ineens heel hard met Brolin junior: de acteur is te zien in de grote gangsterfilm 'American Gangster' en speelt een hoofdrol in de misdaadfilm 'No Country For Old Men', die uiteindelijk vier oscars wint.

In 2008 kruipt Brolin in de huid van president George W. Bush in de biopic 'W.'. Ook al wordt de film wisselend ontvangen, iedereen is het erover eens dat Brolin "Dubya" verbluffend neerzet. In hetzelfde jaar speelt Josh in een andere politieke biopic, namelijk die over de homoseksuele politicus Harvey Milk. Brolin speelt zijn politieke rivaal die hem uiteindelijk vermoordt en krijgt een Oscarnominatie voor deze naargeestige maar indringende rol.


Informatie

Geboortedatum:12 februari 1968
Geboorteland:Verenigde Staten

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//