Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Isa Hoes

Isa Hoes

Isa Hoes werd geboren in Leiden als de dochter van Antonius Franciscus Maria Wilhelmina Hoes en Emma de Winter. Onno Hoes (VVD) is de broer van Isa Hoes. Vader Hoes is van katholieke afkomst, moeder is joods. Hoes is van oorsprong een toneelspeelster. Ze heeft een opleiding aan de Toneelacademie van Maastricht gevolgd. Hoes speelde in het theater in onder andere "Mijn Bloed In Jouw Aderen", "Menelaos", "Gluck", "De Minnaar", "Succes", "Nachtmoeder", "Volmaakt geluk" (2008) en "Verlies" (2012).

Hoes is bij het grote publiek bekend geworden door haar rol van Myriam in de soap Goede tijden, slechte tijden (begin jaren '90). Tevens speelde zij in de televisieseries Medisch Centrum West, Vrouwenvleugel, Twaalf steden, dertien ongelukken, All Stars - De serie, Windkracht 10 en Rozengeur & Wodka Lime. Ook heeft Hoes meerdere televisieprogramma's gepresenteerd, zoals De Horzel, KZB network en Café Hollywood.

In 1998 heeft Isa Hoes naakt geposeerd voor de Playboy. In april 2002 won Hoes de Cosmopolitan Style Award. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan een vrouw die veel in de publiciteit staat en opvalt door haar eigen stijl.

In 2004 werkte Hoes mee aan de CD What a Difference a Day Makes waarvan de opbrengst (deels) naar Unicef-projecten ging.

Ook heeft Hoes in meerdere films gespeeld, zoals We zijn zo weer terug van Pieter Kuijpers en All Stars van Jean van de Velde. Tevens heeft zij meerdere animatiefilms ingesproken, waaronder Een Luizenleven, The Grinch en het computerspel Fort Boyard - de legende. Zij is ook bekend geworden door haar optreden in commercials.

Hoes trouwde op 26 juni 1997 in Venetië (Italië) met de acteur Antonie Kamerling. Zij kregen samen een zoon en een dochter. Op 6 oktober 2010 maakte haar man een einde aan zijn leven. Over haar leven met Antonie en zijn depressies schreef zij in 2013 een boek getiteld Toen ik je zag. Op 27 november werd bekend dat haar vader was overleden op 89-jarige leeftijd in zijn woonplaats Den Bosch.


Informatie

Geboortedatum:13 juni 1967
Geboorteland:Nederland

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//