Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Danny Trejo

Danny Trejo is de huisacteur van regisseur Robert Rodriguez. Logisch, want door zijn grimmige half mens/half beest-achtige gelaat is Dany Trejo geboren om bad guys in het liefst zo overdreven mogelijke actiefilms te spelen.
Als je als regisseur een acteur zoekt voor een schurk die er wel zo in en in slecht uitziet dat het eigenlijk weer grappig wordt dan moet je Danny Trejo hebben. Zo simpel is dat.
In het echt is Trejo ook bepaald geen softie, sterker nog, zijn biografie leest als een plot voor een gangsterfilm: Als tiener was hij al aan drugs verslaafd en pleegde hij regelmatig overvallen waardoor hij steeds weer opnieuw de bak in vloog. Zo had hij op jonge leeftijd al de meest beruchte gevangenissen van Amerika van binnen gezien, waaronder San Quentin. Hier won hij een aantal wedstrijden in gewichtheffen en boksen.

In 1985 werd Trejo benaderd door een paar ex-celmaatjes om bokslessen te geven aan de acteurs voor de film “Runaway Train”. Hier kreeg hij ook een rol aangeboden: “Het was het grappigste wat ik ooit gehoord had” zei Trejo hierover. “Ik had in de ergste gevangenissen van Amerika gezeten en hier komt ineens een regisseur die me vraagt of ik denk dat ik een crimineel zou kunnen spelen. Ik zei tegen hem dat ik het maar eens ging proberen”.

Wist je dat Danny Trejo’s personages in zowel Desperado als From Dusk Till Dawn het einde van de film niet haalde, maar hij toch doodleuk in de vervolgen op beide films terugkeerde in een andere rol? Rodirguez en Trejo kunnen het zo goed met elkaar vinden dat ze beweren neven van elkaar te zijn, maar het valt te betwijfelen of dat echt waar is.

Inmiddels heeft Trejo een indrukwekkende lijst met films op zijn naam staan en is dan ook één van de meeste druk bezette acteur van hollywood, met zo'n 4,5 producties per jaar. In 2007 was hij te zien in 'Grindhouse' ( als Machete in de fake-trailer) en in 'Halloween'. Dit jaar heeft Trejo een rol te pakken gekregen in de blockbuster 'Sin City 2'. In 2009 zal Danny Trejo alsnog de rol van Machete opnemen in de gelijknamige film.


Informatie

Geboortedatum:16 mei 1944
Geboorteland:Verenigde Staten

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//