Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Christopher Plummer

Plummers filmcarrière begon in 1958 met een rol in Stage Struck. Daarop volgden een aantal succesvolle films, waaronder Battle of Britain (1969), Star Trek IV: The Undiscovered Country (1991), Malcolm X (1992) en Twelve Monkeys (1995). In 1999 won hij veel prijzen voor zijn vertolking van een televisiejournalist in The Insider. Maar het bekendst is hij wel door zijn vertolking van kapitein Von Trapp in The Sound of Music uit 1965.

In 2010 werd hij voor het eerst in zijn carrière genomineerd voor een Oscar voor beste mannelijke bijrol voor zijn rol als Leo Tolstoj in The Last Station. Daarvoor was hij al genomineerd voor een Golden Globe en een Screen Actors Guild Award. In 2012 won hij een Oscar voor best mannelijke bijrol in Beginners waar hij een homoseksuele man speelt die op hoge leeftijd uit de kast komt. Hij is tot op heden de oudste Oscar-winnaar ooit.


Informatie

Geboortedatum:13 december 1927
Geboorteland:Canada

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Pathé0900-1458 (€0,80 p/m)
Belbios0900-9363 (€0,70 p/m)

Daarnaast kun je tickets kopen. Dit kan uitsluitend via
de Pathé website of de Pathé Mobiel App.
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//