Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Christina Ricci

Christina Ricci is een Amerikaanse actrice. Ricci wordt al op 8-jarige leeftijd ontdekt in een schooltoneelstuk. Ze krijgt rollen in enkele reclames, maar haar wereldwijde doorbraak komt in 1990 als ze naast Cher en Winona Ryder te zien is in de film ‘Mermaids’.

In 1991 speelt Ricci de rol van Wednesday Addams in ‘The Adams Family’. Ricci wordt in de jaren ’90 een van de meest gevraagde kindsterren. Haar volgende film, ‘Casper’ (1995), wordt een van de grootste successen van dat jaar. In datzelfde jaar volgt ‘Now and Then’.

Vanaf 1997 krijgt Ricci serieuzere rollen. Zo is ze te zien in ‘The Ice Storm’ als naar seks nieuwsgierige probleemtiener. Ook speelt ze de drugsgebruikende en manipulatieve Deedee in ‘The Opposite of Sex’ (1998). Voor haar rol krijgt ze een Golden Globe-nominatie.

Ricci heeft ook meerdere televisieverschijningen. Ze heeft een terugkerende rol in het laatste seizoen van ‘Ally McBeal’ en heeft een gastrol in ‘Grey’s Anatomy’, waarvoor ze genomineerd wordt voor een Emmy Award.


Informatie

Geboortedatum:12 februari 1980
Geboorteland:Verenigde Staten

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//