Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Chris Evans

Chris Evans goeide op in Boston, als zoon van een tandarts en danser. Tijdens de middelbare school besloot hij dat hij wilde acteren, en ging na het afsluiten van zijn "junior year" naar New York. Daar begon hij via een casting bureau, in de zomer aan een acteer cursus. Een agent die hij tijdens die zomer had ontmoet hielp hem op gang te komen, nadat hij klaar was met de middelbare school. Hij had kleine rollen in verschillende TV series zoals "Boston Public" voordat hij rollen in films ging spelen.

Evans begon zijn carrière nadat zijn agent hem in 2000 een rol bezorgde in de televisieserie Opposite Sex. Hij werd in één klap wereldwijd bekend door zijn rol in de film 'Not Another Teen Movie' in 2001. Evans had hierna nog rollen in de films 'The Perfect Score', 'Cellular' en 'London', maar is waarschijnlijk het meest bekend voor zijn rol in de film 'Fantastic Four' uit 2005. Hij speelde in 2007 een rol in 'Danny Boyle's Sunshine. In 2008 was hij te zien naast Keanu Reeves in de actiethriller 'Street Kings'.

Evans heeft een relatie gehad met Jessica Biel en gaat nu uit met Gisele Bündchen.


Informatie

Geboortedatum:13 juni 1981
Geboorteland:de Verenigde Staten

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//