Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Bill Cosby

William Henry ‘Bill’ Cosby, Jr. is een Amerikaanse komediant, acteur, schrijver, televisieproducent, muzikant en activist. Hij is de eerste Afro-Amerikaanse man die zijn eigen televisieserie heeft, ‘I Spy’ in de jaren ’60. In 1969 speelt hij in zijn eigen serie, ‘The Bill Cosby Show’. Hij is een van de grote karakters in de kindertelevisieshow ‘The Electric Company’ in de eerste twee seizoenen. Ook heeft hij de educatieve cartoonserie ‘Fat Albert and the Cosby Kids’ bedacht, over een groep jonge vrienden die opgroeien in een stad. Ook acteert hij in verschillende films.

Van 1984 tot 1992 produceert en speelt hij in de serie ‘The Cosby Show’, een serie over een Afro-Amerikaans middenklasse gezin. Deze serie wordt nog steeds in verschillende landen uitgezonden. Ook produceert hij de serie ‘A Different World’. In de jaren ’90 speelt hij in ‘Cosby’, wat te zien is van 1996 tot 2000.

In recente jaren is zijn reputatie overschaduwd door controversiële uitspraken over de zwarte gemeenschap. Toch blijft Cosby een veelgeliefde televisiepersoonlijkheid.


Informatie

Geboortedatum:12 juli 1937
Geboorteland:Verenigde Staten

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//