Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Theater Figi

Het beste van een hotel, theater, bioscoop, restaurant en congrescentrum onder één dak. In Figi bent u ‘thuis’ voor een breed scala aan culturele, culinaire, congres- en overnachtingfaciliteiten. Op deze inspirerende locatie in het groene centrum van Nederland met haar rijke geschiedenis wordt u ontvangen met de betrokken gastvrijheid en expertise waar familiebedrijf Figi groot mee is geworden.

De basis voor het huidige Figi werd in 1850 gelegd met de opening van een banketbakkerij door de uit Saksen afkomstige Ludwig Wunsche. In 1917 kwam Figi in handen van de familie Ruijs. Theo Ruijs sr. voegde in 1925 een hotel en concertzaal aan het concern toe. De fundamenten van het moderne Figi zijn daarmee gelegd. En lekkere taartjes bakt Figi nog steeds! Er zijn vier theater/bioscoopzalen die elk eigen mogelijkheden hebben; de Hendrik Marsmanzaal, Willem Pijperzaal, Johan de Meesterzaal en Anne de vrieszaal. Afhankelijk van het filmprogramma vinden de filmvertoningen plaats in een van deze zalen. Figi is uitermate geschikt voor gecombineerde activiteiten. Van filmvertoningen, theatervoorstellingen, grootschalige events, TV - opnamen, landelijke filmpremières en congressen tot vergaderingen, recepties, (product-) presentaties, ontvangsten en huwelijken. Maak uw evenement compleet met een diner, of zelfs een uniek diner ‘on stage’ en overnach­ting.

In ons theatercafé bent u welkom voor een gezellige borrel, taartje of hapje eten en verrassende ontmoetingen en gesprekken, bijvoorbeeld voor of na een film- of theatervoorstelling. Of bezoek ons sfeervolle restaurant en geniet van de Frans georiënteerde kaart. Bijzondere filmreeksen die Figi biedt zijn o.a. de Filmhuis Figi films (dinsdagen 20.15u), de Filmhuis Figi Plus films (maandagen om 15.00u) en de serie Boek & Film, een filmprogramma voor liefhebbers van goede literatuur en nog betere films.

Daarnaast programmeert Filmliga Heuvelrug gevarieerd uit het actuele internationale filmaanbod op vooraf vastgestelde data op dinsdagavonden in Figi.

Openingstijden:
De bioscoopkassa is drie kwartier voor aanvang van de eerste voorstelling tot een kwartier na aanvang van de laatste voorstelling geopend. Tussen de laatste middag- en eerste avondvoorstelling is de kassa gesloten. Je kunt ook te allen tijde via de website van Figi tickets bestellen.


Informatie

Rolstoeltoegankelijk:Onbekend

Straks in deze bioscoop

Volledige filmagenda bekijken

Foto's

Bereikbaarheid

Adres
Theater Figi
Het Rond 2
3701 HS Zeist


Bereikbaarheid:
Figi bioscoop ligt in het centrum van Zeist en ca 10km van Utrecht, tegenover het Gemeentehuis en Walkartpark.

De parkeergarage heeft ingangen zowel aan de Laan van Beek & Royen als ook aan de Jufferstraat.

P-Figi borden verwijzen naar de juiste eindbestemming.

Figi parkeergarage:
Ga je in Figi naar de bioscoop? Dan kun je goedkoper parkeren: op vertoon van je inrijkaart bij het Bioscoopbuffet kost een uitrijkaart slechts € 4,50. Deze zijn bij het Bioscoopbuffet alleen verkrijgbaar direct voorafgaand aan de film of tijdens de pauze.

Openbaar Vervoer:
Figi bioscoop is ook per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Bij het NS-station 'Driebergen-Zeist' (op ca. 3 kilometer van Figi) staan zowel taxi's, als bussen die vlak voor Figi (lijn 50, 71) stoppen.

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//