Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Filmtheater 't Hoogt

't Hoogt is gevestigd in een zevental met elkaar verbonden historische panden in het centrum van Utrecht. 't Hoogt vertoont films die er toe doen. Daarbij wordt teruggekeken op een rijke filmgeschiedenis en vooruitgeblikt naar de nieuwste ontwikkelingen in de beeldcultuur.


Informatie

Rolstoeltoegankelijk:Onbekend

Straks in deze bioscoop

Volledige filmagenda bekijken

Bereikbaarheid

Adres
Filmtheater 't Hoogt
Hoogt 4
3512 GW Utrecht


Bereikbaarheid:
Openbaar vervoer:
Vanaf het Centraal Station is 't Hoogt te voet in ongeveer 10 minuten goed bereikbaar: uitgang Hoog Catharijne / Vredenburg, door de Lange Viestraat, langs de Neude en de eerste straat rechts na de Neude (Slachtstraat), waar 't Hoogt na ongeveer 30 meter aan uw linkerhand ligt. Vanaf het Centraal Station is 't Hoogt ook bereikbaar met verschillende buslijnen, met als uitstaphalte Neude.

Auto:
Filmtheater ’t Hoogt is met de auto beperkt te bereiken. Indien u via de A2 of A12 Utrecht binnenkomt, is het aan te raden uw auto te parkeren in de parkeergarages Kruisstraat, Paardenveld of Springweg.  U volgt dan bij binnenkomst van de stad de parkeerroute Centrum. Indien u via de A27 of A28 Utrecht binnenkomt, kunt u het beste uw auto parkeren in de parkeergarage aan de Kruisstraat (achter de Stadsschouwburg). Om die te bereiken volgt u parkeerroute Centrum Oost.

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//