Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Filmtheater Agnietenhof

Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof biedt naast theatervoorstellingen en concerten ook elke week de beste films. Elke week wordt er op dinsdag- en woensdagavond een film vertoond. Daarnaast heeft Filmtheater Agnietenhof elke maand nog speciale activiteiten rond de films:

Ontbijtfilm - voorafgaand aan de film kunt u één keer in de maand op zondag heerlijk ontbijten in het Theaterrestaurant.

Filmochtend - film op dinsdagochtend, waar u verwelkomd wordt met een kop koffie of thee en iets lekkers. Na afloop van de film kunt u ook in het Theaterrestaurant lunchen.

Film & Literatuur - op de 3e of 4e donderdag van de maand neemt een deskundige een boekverfilming onder de loep. Na deze korte inleiding kijkt u met andere ogen naar de film.

Gedurende het seizoen worden nog meer activiteiten georganiseerd, zoals Documentaire specials, culinaire extra’s, Filmweekenden en een filmprogramma voor de jeugd. Het programma wordt bekendgemaakt in de tweemaandelijkse filmfolder, Social Media en op de website.

Kent u onze Filmhap al? Op dinsdag- en woensdagavond serveren wij in het theaterrestaurant een speciale Filmhap voor € 9,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Wij zorgen ervoor dat u om 20.30 uur in de zaal zit. Reserveren is noodzakelijk.


Informatie

Zalen:1
Stoelen:251
Rolstoeltoegankelijk:Onbekend

Straks in deze bioscoop

Volledige filmagenda bekijken

Foto's

Bereikbaarheid

Adres
Filmtheater Agnietenhof
Sint Agnietenstraat 2
4001 NB Tiel


Bereikbaarheid:
Filmtheater Agnietenhof bevindt zich in het centrum van Tiel, tegenover het gemeentehuis. Tiel ligt aan de A15 Nijmegen - Gorinchem.

AFSLAG TIEL (33)
- na afslag richting centrum, aan de linkerkant ziet u dan Hotel Van der Valk Tiel. - weg volgen tot u onder een viaduct doorgaat, daarna op rotonde rechts, daarna rechtdoor rijden - links ziet u wanneer u de heuvel op gaat een benzinestation, daarna een groot parkeerterrein aan de rivier de Waal met 700 plaatsen.

AFSLAG TIEL-WEST (32)
- bovenaan afslag richting Tiel, u ziet dan rechts de McDonalds - 1ste rotonde recht oversteken, u rijdt dan na een stukje Tiel binnen - alle rotondes die u tegenkomt rechtdoor - na de 5e ziet u rechts de rivier de Waal met een groot parkeerterrein eraan met 700 plaatsen

Parkeren
U kunt parkeren in de naastgelegen parkeergarage Westluidense Poort, bij cultuurgebouw Zinder. In de garage gelden dezelfde tarieven als op de parkeerterreinen rond de binnenstad, € 1,38 per uur. De garage (inrijhoogte 2.10 m) is iedere dag open van 07.00 tot 22.00 uur. Buiten deze tijden is het niet mogelijk de garage in te rijden. Uitrijden kan altijd. De parkeergarage werkt volgens het systeem van kenteken-parkeren.

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.



Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//