Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Filmtheater Fanfare

Filmtheater Fanfare bestaat sinds december 2005 en wordt gerund door vrijwilligers, waarvan een deel overigens al meer dan 25 jaar actief is in de filmpromotie in Oudenbosch. Fanfare krijgt een kleine, gemeentelijke waarderingssubsidie, maar is eigenlijk self-supporting.

Het filmtheater is gevestigd in de Utopiazaal in het entreegebouw van het Markland College, dat medio 2015 in gebruik is genomen. Daar beschikt het door de deelname aan het Cinema Digitaal-project over professionele, digitale projectieapparatuur.

Het filmtheater is gevestigd in de Utopiazaal in het entreegebouw van het Markland College, dat medio 2015 in gebruik is genomen. Daar beschikt het door de deelname aan het Cinema Digitaal-project over professionele, digitale projectieapparatuur. Elke donderdagavond is er een 'betere' film te zien en zo nu en dan wordt op zondagmiddag een Jeugdfilm vertoond. Daarnaast zoekt Fanfare regelmatig samenwerking met andere cultuurbrengers, wat kan resulteren in een vertoning ‘op locatie’, een bezoek aan een museum of restaurant(!) in combinatie met een filmvertoning, een speciale inleiding of een passend concert.


Informatie

Rolstoeltoegankelijk:Ja

Straks in deze bioscoop

Volledige filmagenda bekijken

Foto's

Bereikbaarheid

Adres
Filmtheater Fanfare
Pagnevaartweg 7
4731 AA Oudenbosch

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//