Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Astra Theater

De Astra bioscoop onderscheidt zich van andere bioscopen door het service-systeem. Dat systeem introduceerde Astra in 1977 als eerste bioscoop in Nederland. Het service-systeem houdt in dat de bezoeker de door haar of hem gewenste consumpties uit het rijke assortiment kan bestellen en laten brengen, en dat tegen betaalbare prijzen.

Aan zitcomfort, luchtbehandeling en techniek wordt ruim aandacht besteed. Beeld en geluid genieten hoge prioriteit.

Beide zalen van  Astra Service Bioscopen zijn uitgerust met de allernieuwste techniek, namelijk het digitale-3D projectie systeem. Het digitale 3D-systeem onderscheidt zich duidelijk van het systeem wat we allemaal nog wel kennen uit de jaren tachtig: Toen waren de 3D-scenes meestal donker van kleur, niet al te lang, en kreeg men een kartonnen brilletje op. Nu is de film van de eerste tot de laatste minuut drie dimensionaal en spat de film werkelijk van het scherm af. En verder is het kartonnen brilletje met rood/groene glazen vervangen door een trendy uitziende “zonnebril”.


Informatie

Rolstoeltoegankelijk:Ja

Straks in deze bioscoop

Volledige filmagenda bekijken

Bereikbaarheid

Adres
Astra Theater
Jhr M W C de Jongestraat 15
7891 KN Klazienaveen


Bereikbaarheid:
De bioscoop bevindt zich in te centrum van Klazienaveen (gemeente Emmen) met een groot en gratis parkeerterrein voor de deur.

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//