Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Cine-Service

4 Service zalen waarbij wij serveren aan uw bioscoop-stoel, iedere week nieuwe films, een gezellige bioscoop, met goed beeld en geluid, 1 avond in de week filmhuis Cinema Paradiso. Wij hebben een buffet met een assortement uit diverse prijsklassen, we poffen onze popcorn(zoute) zelf, en alleen met natuurlijke ingredienten. Verser kan gewoon niet.


Informatie

Zalen:4
Stoelen:576
Rolstoeltoegankelijk:Onbekend

Straks in deze bioscoop

Volledige filmagenda bekijken

Foto's

Bereikbaarheid

Adres
Cine-Service
Binnentuin 2
4873 BT Etten Leur


Bereikbaarheid:
Met de Auto:
Het adres van de bioscoop Cine-Service is Binnentuin 2, te Etten Leur. Omdat deze straat pas bestaat vanaf zomer 2008 kunt u voor uw navigatie ook de veemarktstraat aanhouden. U komt dan terecht op het parkeerterrein achter de bioscoop. U vind de bioscoop achter de Markt, naast de kerk en het kerkhof in Etten.

Parkeren:
In het centrum van Etten-Leur is een grote overdekte parkeergarage aanwezig met ruim 1.000 parkeerplaatsen. De parkeergarage is bereikbaar via de Parklaan (ingang oost) en de Roosendaalseweg (ingang west). Als u in de parkeergarage bent, moet u de voetgangersuitgang markt nemen. Loop tussen het gemeente huis en de kerk door. U volgt de filmbaan op de grond naar de bioscoop.

Tip: Indien u de laatste film neemt, sluit de parkeergarage voordat de film uit is. In dit geval kunt u het beste parkeren in de veemarktstraat. (Achter de bioscoop)

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//