Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Verkadefabriek

Welkom in de Verkadefabriek! Nieuwe activiteiten in een oude koekjesfabriek. Theater, film, eten en drinken. Festivals, debatten en kinderactiviteiten. Iedere dag. Voor iedereen.
De Verkadefabriek is een gebouw in beweging, een plek met geschiedenis. Een oude koekjesfabriek met ruimte voor moderne ambachten. De Verkadefabriek heeft een grote en een kleine theaterzaal, 5 filmzalen, een café-restaurant, repetitieruimten, kantoren en een terras. Te bezoeken, te bezichtigen, te huren, te ervaren.


Informatie

Zalen:5
Stoelen:382
Rolstoeltoegankelijk:Onbekend

Straks in deze bioscoop

Volledige filmagenda bekijken

Foto's

Bereikbaarheid

Adres
Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD Den Bosch


Bereikbaarheid:
De Verkadefabriek staat aan de rand van het centrum van 's-Hertogenbosch, naast het spoor, in de Boschdijkstraat - tegenover de W2 Concertzaal en Kunstinitiatief Artis. Op circa tien minuten loopafstand van het NS Station. De Verkadefabriek heeft 140 (betaalde) parkeerplaatsen op eigen terrein, en voldoende fietsparkeergelegenheid. De Parkeerplaatsen zijn verdeeld over twee parkeerterreinen. Parkeerterrein 1 ligt achter de Verkadefabriek. Parkeerterrein 2 ligt aan de zijkant van de Verkadefabriek aan de Tramkade. Betalen doe je gemakkelijk met o.a. je chipknip!

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//