Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Chasse Cinema

Chassé Cinema, gevestigd in het Chassé Theater, is het filmtheater in Breda. In Chassé Cinema kun je elke dag van vroeg in de middag tot laat in de avond terecht voor een goede film, op zon- en feestdagen zelfs vanaf een uur of elf. Door het ruime aanbod in drie zalen is er voor elk wat wils. Er zijn regelmatig specials met films die exclusief in Chassé Cinema te zien zijn.

Vaak worden extra activiteiten rond een film georganiseerd, zoals inleidingen, nagesprekken of complete filmcursussen. In de Westenburgfoyer kun je terecht voor een drankje en om de film voor- of na te bespreken. Van di t/m zo kun je ook in onze bar FRONT terecht om vooraf een hapje te eten of na de film te borrelen.


Informatie

Rolstoeltoegankelijk:Ja

Straks in deze bioscoop

Volledige filmagenda bekijken

Foto's

Bereikbaarheid

Adres
Chasse Cinema
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK Breda


Bereikbaarheid:
U kunt betalen bij de betaalautomaat op de parkeerplaats waar u geparkeerd heeft.

Najaar 2007 is het Chassé Theater gestart met een parkeerservice. U rijdt uw auto voor de ingang van het Chassé Theater, u geeft uw sleutels af, uw auto wordt door ons geparkeerd en wij halen uw auto na afloop van de voorstelling weer voor u op. Reserveren voor deze parkeerservice is noodzakelijk en kost € 15 per keer. 

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//