Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Vue Amersfoort

Bij Vue staat de optimale filmbeleving centraal. In een warme omgeving wordt iedereen een unieke beleving geboden; van een gastvrij ontvangst naar het beste in beeld, geluid en de meest comfortabele stoelen.

In onze bioscoop is het mogelijk om met een rolstoel naar de film te gaan.In de zalen 1 en 2 kunt u met een rolstoel naar binnen en plaatsnemen op rij 4 op de begane grond. In onze bioscoop is een invalidentoilet aanwezig waar voldoende ruimte is om met een rolstoel naar binnen te kunnen.


Informatie

Rolstoeltoegankelijk:Ja

Straks in deze bioscoop

Volledige filmagenda bekijken

Bereikbaarheid

Adres
Vue Amersfoort
Snouckaertlaan 38
3811 MB Amersfoort


Bereikbaarheid:
auto: Op twee minuten loopafstand van de bioscoop staat de parkeergarage Soeverein. Deze parkeergarage is 24 uur per dag/zeven dagen per week geopend.

Trein: U neemt de trein naar Amersfoort CS. Daar loopt u richting de hoofdingang. Om bij onze bioscoop te komen moet u linksaf het station uit (bij de hoofdingang), u loopt nu richting het centrum van Amersfoort. Als u de derde straat aan de rechterhand ingaat ziet u na ongeveer twee minuten lopen onze bioscoop.

Bus: Bus naar Amersfoort CS en loop richting het centrum van Amersfoort. Deze bevindt zich aan de linkerkant van de hoofdingang van Amersfoort CS. Neem vervolgens de 3e straat aan de rechterhand. Na ongeveer 2 minuten lopen zit onze bioscoop aan uw rechterhand.

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//