Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Castellum

Bij Castellum bent u aan het juiste adres voor een compleet avondje uit. Of u nu naar het theater gaat of naar de film, of u geniet van een theatermenu of alleen een drankje: wij willen graag dat u tevreden naar huis gaat.

Slechthorenden:
Beide theaterzalen beschikken over een infrarood-systeem voor slechthorenden. De apparatuur kunt u gratis lenen bij de kassa. Inleveren van de apparatuur kan na afloop van de voorstelling aan de balie van de garderobe.

Naast de zogenaamde kinbeugels beschikt Castellum ook over ondersteuning van uw eigen hoortoestel de zogenaamde halslus-ontvanger. Een infrarood kinbeugel is te gebruiken door slechthorenden die geen hoortoestel of geen toestel met “T”-stand hebben. Voor een hoortoestel met “T”-stand hebben wij de halslusontvanger.


Informatie

Zalen:3
Rolstoeltoegankelijk:Ja

Straks in deze bioscoop

Volledige filmagenda bekijken

Bereikbaarheid

Adres
Castellum
Rijnplein 1-3
2405 DB Alphen a/d Rijn


Bereikbaarheid:

Openbaar vervoer:
Vanaf het station Alphen aan den Rijn is het ongeveer 9 minuten lopen naar Castellum. Verlaat het station aan de centrumzijde en ga op de Prins Bernhardlaan linksaf.
Bij de rotonde, het Raoul Wallenbergplein, gaat u rechtsaf de Castellumstraat in. Aan het eind hiervan gaat u linksaf tussen de winkel/woongebouwen door en na enkele meters staat u voor Castellum op het Rijnplein.

Auto:
Uit de richting Amsterdam/Haarlem
Houd op de A4 richting Den Haag aan. Neem de afslag Nieuw Vennep/Alphen aan den Rijn. Volg de N207 richting Alphen aan den Rijn (ca. 11 km). Eerste afslag rechtsaf Alphen aan den Rijn, de Eisenhouwerlaan op. Deze gaat over in de Prins Bernhardlaan. Blijf rechtdoor rijden totdat u bij de rotonde Raoul Wallenbergplein komt. Op de rotonde gaat u linksaf (vierde afslag). U rijdt vervolgens de parkeergarage Castellum in. Rijdt u door naar de achterzijde van de garage en neem de uitgang Julianastraat, u bevindt zich dan aan de zijkant van het theater. Rijdt u door naar de achterzijde van de garage en neem de uitgang Julianastraat, u bevindt zich dan aan de zijkant van het theater.

Uit de richting Den Haag/Leiden
Vanaf de A4 richting Amsterdam neemt u de afslag Zoeterwoude Rijndijk/Alphen aan den Rijn/Utrecht. Aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf de N11 op richting Alphen aan den Rijn. Na ongeveer 11 kilometer gaat u in Alphen aan den Rijn bij de verkeerslichten linksaf richting Avifauna. Volg de weg (Hoorn) tot aan de Albert Schweizer brug. Ga bij de vekeerslichten rechtsaf richting centrum. U bevindt zich op de Prins Bernhardlaan. Rijdt door tot aan het verkeersplein (Raoul Wallenbergplein) en neem de derde afslag. U rijdt vervolgens de parkeergarage Castellum in. Rijdt u door naar de achterzijde van de garage en neem de uitgang Julianastraat, u bevindt zich dan aan de zijkant van het theater.

Uit de richting Rotterdam: Houd op de A20 richting Gouda/Utrecht aan en vervolg uw weg op de A12 en neem op de A12 de afslag Bodegraven. Volg de N11 richting Leiden. Ga bij de 1e verkeerslichten na het aquaduct rechtsaf richting centrum. Bij de tweede verkeerslichten rechtsaf richting centrum. U bevindt zich nu op de Prins Bernhardlaan. Blijf rechtdoor rijden tot het verkeersplein (Raoul Wallenbergplein). U rijdt vervolgens de parkeergarage Castellum in. Rijdt u door naar de achterzijde van de garage en neem de uitgang Julianastraat, u bevindt zich dan aan de zijkant van het theater.

Uit de richting Utrecht:
Houd de A12 richting Den Haag aan. Neem de afslag Leiden/Bodegraven/Alphen aan den Rijn. Volg de N11 richting Leiden. Ga bij de 1e verkeerslichten na het aquaduct rechtsaf richting centrum. Bij de tweede verkeerslichten rechtsaf richting centrum. U bevindt zich nu op de Prins Bernhardlaan. Blijf rechtdoor rijden tot het verkeersplein (Raoul Wallenbergplein). U rijdt vervolgens de parkeergarage Castellum in. Rijdt u door naar de achterzijde van de garage en neem de uitgang Julianastraat, u bevindt zich dan aan de zijkant van het theater.

Parkeren:
Parkeergarage Castellum onder het stadhuis loopt door tot aan het Rijnplein. Als u deze uitgang kiest staat u voor Castellum. Bij de garderobebalie van Castellum kunt u op vertoon van uw toegangskaarten uw parkeerkaart inwisselen voor een uitrijdkaart. De uitrijdkaart kost € 4,00 mits u ná 18.00 uur de parkeergarage bent ingereden. Met een geldige parkeerkaart/uitrijdkaart is het mogelijk ook na sluitingstijd de parkeergarage te verlaten.
De openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 7.00 tot 24.00 uur, zondag van 12.00 tot 24.00 uur.

Bewaakte fietsenstalling:
Het is mogelijk gebruik te maken van de gratis ondergrondse bewaakte fietsenstalling. De ingang bevindt zich aan het Fossapad.
De openingstijden: maandag en dinsdag van 8.00 tot 21.30 uur, woensdag t/m zaterdag van 8.00 tot 01.00 uur en zondag van 11.30 tot 01.00 uur.

Gratis fiets parkeren in Castellum? Dat kan bij Biesieklette! Biesieklette, altijd iemand om op je fiets te lette!

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//