Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Vincere

Dat Benito Mussolini een hele nare man was, dat weet iedereen. Maar het is minder bekend dat deze dictator ook nog een minnares en een buitenechtelijke zoon had, die hij beide jarenlang liet opsluiten en wiens levens hij verwoestte. Toch was dat zo, en deze film vertelt het verhaal van Ida Dalser en haar zoon Benito Mussolini junior. Dalser en Mussolini hadden een affaire voor het begin van de Eerste Wereldoorlog, waar kleine Benito uit voortkwam.

Toen zij na de oorlog contact met hem zocht was hij inmiddels al getrouwd met Rachele en kon hij zich geen verhalen over vorige minnaressen en buitenechtelijke kinderen meer permitteren. Daarom zorgde Il Duce ervoor dat zijn ex-vriendin krankzinnig verklaard werd en jarenlang opgesloten werd in een gesticht. Zijn zoon verging het al niet veel beter.

‘Vincere’, dat ironisch genoeg ‘overwinnen’ betekent, laat de lijdensweg zien die Ida moest doorstaan als ex-geliefde van een dictator die alleen van haar voormalige minnaar verlangde dat hij hun kind zou erkennen.


Informatie

Releasedatum:22 april 2010
Duur:2 uur 8 minuten
Taal:Italiaans
Genres: Drama, Biografisch
Productiejaar:2009

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//