Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

The Fountain

Visueel imponerend, episch drama verweeft drie verhaallijnen in drie verschillende tijden, rond een man en de Boom des Levens die het eeuwige leven schenkt. Hugh Jackman is te zien als zestien-eeuwse conquistador, als hedendaagse wetenschapper en als atsronaut in het jaar 2500.
Hugh Jackman vertolkt drie rollen: een conquistador uit de 16e eeuw op zoek naar de Boom des Levens, een wetenschapper in het jaar 2000 die zijn vrouw wil genezen van een hersentumor en een astronaut in het jaar 2500, zwevend in een luchtbel door het heelal. De regisseur deinst er niet voor terug om grote thema’s aan te snijden zoals het loslaten van het lichaam om de ziel vrij te laten en de nietigheid van de mens. In plaats van dure CGI te gebruiken, schakelde Aronofsky een macrofotograaf in die beelden maakte van chemische processen, die de nevels in het heelal moeten voorstellen, met verbluffend effect.
Het compromisloze The Fountain verdeelde de meningen sterk: is het pretentieuze nonsens of geniale beeldenpracht? De opmerkelijke soundtrack is gemaakt door de Schotse rockband Mogwai en het Kronos Quartet.


Informatie

Duur:1 uur 37 minuten

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Belbios0900-1458 (€0,80 p/m)
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//