Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Terug Naar De Kust

Nadat Maria (Linda de Mol) een abortus heeft laten plegen en de relatie met haar partner verbroken heeft begint zij dreigementen te ontvangen. Het begint met geheimzinnige briefjes met daarop onheilspellende teksten, maar de bedreigingen worden nageleefd wanneer haar huis in de brand gezet wordt. De eerste verdachte is Maria's ex, maar die beweert bij hoog en laag dat hij hier niets mee te maken heeft. Om een beetje bij te komen zoekt Maria onderdak bij haar zus Ans (Schluter), die nog steeds in het huis aan de kust woont waar de beide dochters zijn opgegroeid. Hier komen echter allerlei herinneringen aan hun moeder Petra bij Maria boven. Deze moeder was mentaal bepaald niet in orde, en Ans begint Maria er openlijk van te verdenken dat zij ze net als hun moeder destijds niet allemaal op een rijtje heeft.

'Terug naar de Kust' was in 2003 de eerste roman van Saskia Noort. Terwijl zij in 2009 al vier succesvolle boeken verder was werd 'Terug naar de Kust' in dat jaar haar eerste boek waar ook een bioscoopfilm van gemaakt werd. Linda de Mol speelt de hoofdrol van de getergde en paranoïde Maria, wat haar zwaarste rol tot nu toe is.

De ervaren tv-regisseuse Will Koopman, die bekend is van series als 'Gooische Vrouwen', 'Baantjer' en 'Vrouwenvleugel', maakt met deze thriller haar debuut als speelfilmregisseuse.


Informatie

Releasedatum:29 oktober 2009
Duur:1 uur 50 minuten
Taal:Nederlands
Genre: Thriller
Productiejaar:2009

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Pathé0900-1458 (€0,80 p/m)
Belbios0900-9363 (€0,70 p/m)

Daarnaast kun je tickets kopen. Dit kan uitsluitend via
de Pathé website of de Pathé Mobiel App.
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//