Belbios maakt gebruik van cookies, wat betekent dit voor jou?

Info Verberg deze melding
 

Boven is het stil

In Boven is het stil, de vijfde lange speelfilm van Nanouk Leopold, ontdekt een boerenzoon onverwachte openingen in zijn tot stilstand gekomen leven. De hoofdrol is voor de vorig jaar overleden Jeroen Willems, die gold als een van de grootste talenten van zijn generatie.
Leopold schreef zelf de adaptatie van Gerbrand Bakkers’ roman over een boerenzoon die ruimte voor zichzelf probeert te creëren. Bakkers stilistisch uitgebeende debuut handelt over het leven van de introverte vijftiger Helmert van Wonderen die terugkeert naar de boerderij om zijn stokoude, gehate vader te verzorgen; hij worstLast Iamgemet een verongelukte tweelingbroer, een gefnuikte studie en onderdrukte homoseksuele gevoelens. Als op een dag een jonge knecht op de boerderij komt werken, raakt Helmers leven in een stroomversnelling. Liefde krijgt onverwacht een kans, lijkt het, zelfs op het zwaar calvinistische platteland.
Boven is het stil is de vijfde lange speelfilm van Nanouk Leopold (1968), die internationaal naam maakte met Brownian Movement (2010), Guernsey (2005) en Îles flottantes (2001). Leopolds film waren te zien op de festivals van Berlijn, Toronto en Cannes en wonnen ook Gouden Kalveren.


Informatie

Releasedatum:25 april 2013
Duur:1 uur 34 minuten
Taal:Nederlands
Genre: Drama
Productiejaar:2011

Online 

reserveren en kopen

Film

Stad

Bioscoop

Datum

Kaarten

Download gratis onze app

Bekijk de nieuwste trailers, bioscoopagenda of reserveer direct kaartjes met onze gratis Belbios iPhone App

Meer informatie

Shoppen met korting?

Dat kan bij CashbackTotaal.nl

Profiteer van korting, cashback
en mooie prijzen.

Meer informatie
Pathé heeft het beleid dat online reserveren niet mogelijk is.
Je kunt nog wel telefonisch reserveren via:

Pathé0900-1458 (€0,80 p/m)
Belbios0900-9363 (€0,70 p/m)

Daarnaast kun je tickets kopen. Dit kan uitsluitend via
de Pathé website of de Pathé Mobiel App.
Reserveren voor deze voorstelling is
niet mogelijk.
Kies een andere voorstelling.

Reserveren of kopen voor deze
bioscoop via belbios.nl is momenteel niet mogelijk.Email adres:    (optioneel)

if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true'){ var myVar=setInterval(function(){myTimer()}, 1000); } function myTimer(){ if(sessionStorage.getItem('endtimer') !== 'true') { if(sessionStorage.getItem('running') == 'NaN'){ var count = 0; sessionStorage.setItem('running', count); }else{ var count = sessionStorage.getItem('running'); count ++; sessionStorage.setItem('running', count); } if(sessionStorage.getItem('running') == 15){ showit(); } if(sessionStorage.getItem('running') == 300){ sessionStorage.setItem('running', 'true') showit(); } } }// function showit(){ $('#welcomeBonusModal').modal('show'); }//